Muurschilderingen

Muurschildering laten maken met verbluffend resultaat!

Een boodschap of betekenis blijft veel langer hangen als deze visueel gemaakt wordt. Ook jij kunt nu een prachtige muurschildering laten maken. Een die opvalt en tegelijkertijd helemaal past bij de sfeer van uw huis.

Ik denk graag met je mee over de perfecte muurschildering, binnen of buiten. Er is veel mogelijk, zowel zakelijk als privé. Ook kijken we samen naar de boodschap die de muurschildering dient uit te stralen.

Bij jou thuis of op kantoor/bedrijfshal tover ik een saaie muur om naar een fantastische 3D-muurschildering. Op je terras, je veranda, op kantoor, in de hal of misschien wel op een van je buitenmuren, waarmee je een grote glimlach tovert op de gezichten van bezoekers of voorbijgangers.

Iedere muurschildering wordt afgewerkt met een of meerdere lagen vernis met UV-protectie, waardoor de schildering lang beschermd wordt tegen weersinvloeden.

Wat kun je verwachten?

  • Een fantastische muurschildering op maat.
  • Een echte eyecatcher voor op jouw kantoor, in de bedrijfshal, op je terras of buitengevel.
  • Een professionele en visuele vertaling van jouw wensen in één grote muurschildering.
  • Eindeloos veel enthousiaste reacties op een muur waar iedereen eerder zomaar voorbij liep!

Kun je je voorstellen hoeveel positieve energie dit oplevert.

Varken op de voorgevel

Varken op buitengevel

Kerkuilen op de zijgevel

Ook een muurschildering laten maken?

Wil je als particulier of als restauranthouder, hotelier of bedrijf een muurschildering op een van je binnen- of buitenmuren? Dat kan! Aarzel dan niet om contact op te nemen via het contactformulier of klik op de button.

Hoe duur is een muurschildering? En hoe lang duurt het?

De meeste muurschilderingen zijn in 1-3 dagen gemaakt, inclusief het ontwerp en de afwerking met twee lagen UV-vernis voor de bescherming van weersinvloeden. De kosten voor een muurschildering hangen af van het ontwerp, de grootte en daarmee de tijdsduur. Hoe gedetailleerder het ontwerp is, hoe meer tijd ervoor nodig is om het te schilderen.

Liana schildert in heel Frankrijk en Nederland op locatie. De reiskosten worden doorberekend en zijn afhankelijk van de locatie.

Daarom is het handig om vrijblijvend contact op te nemen, zodat er een juiste prijsindicatie gegeven kan worden aan de hand van jouw wensen.