Schilderijen voor binnen | Schilderijen met het paletmes

Onderstaande collecties zijn werken voor binnenshuis in moderne, realistische of abstracte sfeer. Deze 6 collecties geven een goede indruk weer van het veelzijdige palet van Liana van de Vendel: schilderijen met het paletmes, acryl, aquarel of mixed media op hout, doek of canvas gerealiseerd.

Ben je geïnteresseerd in een werk of heb je zelf een bijzonder idee of verzoek voor een nog te realiseren werk? Afgestemd op de kleuren/afmetingen van je persoonlijke veranda of interieur? Schilderijen met het paletmes of een andere stijluitvoering? Of wil je een andere opdracht plaatsen? Aarzel niet om contact op te nemen via het contactformulier of bel +33(0)7 8737 7731

Exclusieve schilderijen voor particulieren en bedrijven.

Al dan niet in opdracht gemaakt, vervullen deze bijzondere schilderijen unieke en bijzondere wensen in landelijke, boerderij rustiek, moderne en klassieke interieurs.

Wil je echt iets bijzonders aan de muur? Neem dan contact op. Liana heeft tal van voorbeelden en creatieve ideeën om jouw wens vorm te geven.

Wat kun je verwachten?

  • exclusieve schilderijen die je niet snel ergens anders ziet
  • echte eyecatchers bij je thuis of op jouw kantoor
  • een professionele en visuele vertaling van jouw wensen
  • eindeloos veel enthousiaste reacties

Kun je je voorstellen hoeveel positieve energie dit oplevert?

Gallery bezoeken

Je bent op afspraak van harte welkom in mijn atelier in Saint-Loup-en-Comminges (Haute-Garonne, Zuid-Frankrijk) om vrijblijvend te komen kijken naar mijn collectie aan schilderijen. In mijn atelier kun je kijken en overleggen welke werken bij je zouden passen. Je kunt sfeerindrukken van schilderijen opdoen en eventueel een keuze maken voor een aankoop. Het is ook mogelijk om speciaal voor jou een schilderij naar wens in opdracht te laten maken.